"De uitleg over het boeddhisme was duidelijk te volgen. Je had aandacht voor ieder van ons en ruimte voor ons eigen tempo. Rust in je stem en liefdevolle aanwezigheid. Je straalt gezag uit op een prettige manier. Heb er veel aangehad, ben meer bewust van het moment en wat er in mijn lichaam gebeurt."
~ W.
"Ik wil nog heel erg bedanken voor je introductiecursus vipassana. Ik vond het erg prettig, ook de manier waarop je de lessen geeft: met veel rust en liefde. Er is ruimte voor een ieder zijn ervaringen en ik vind het ook fijn om die met anderen te delen, daar leer ik ook weer van."
~ Sandra
"Ik vind het leuk om jullie te laten weten dat ik bijna dagelijks de vriendelijkheidsmeditatie doe en er veel plezier in heb. En extra: als ik auto rijd kan ik me nog wel eens erg irriteren aan andermans gedrag. Ik uit me dan even (in mijn auto) bepaald niet aardig. Ik realiseer me dan bijna gelijktijdig de metta-meditatie [vriendelijkheidsmeditatie] en zeg dan voor mezelf "moge je veilig zijn", enz. Dat heeft een mooie uitwerking voor mij in mijn gevoel en gedrag daar in de auto. Mooie ontdekking dus."
~ M.
Ervaringen deelnemers meditatie vipassana - Bright dharma online sangha