Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Doorlopende groep op woensdag (wekelijks)

27 maart 2019 @ 19:30 - 21:30

Doorlopende meditatiegroep Bright Dharma - Online Sangha

De doorlopende groep wordt iedere woensdagavond gehouden van 19.30 uur tot 21.30 uur (behalve tijdens schoolvakanties en feestdagen).
Tijdens de avond zal de begeleider (kort) praktische meditatietips geven en/of iets over boeddhistische achtergrond vertellen. Daarnaast beoefenen we gezamenlijk zit- en loopmeditatie en tijdens sommige avonden doen we een korte metta-meditatie. Aan het eind van de avond is er de mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

De doorlopende groep is voor mensen die al enige ervaring met meditatie hebben (vipassana of een andere vorm van boeddhistische meditatie, of mensen met mindfulness-ervaring).

Praktisch
Datum: 27 maart (zie de agenda voor meer data)
Tijd: 19.30-21.30 uur
Bijdrage: op basis van dana (=een vrijwillige bijdrage).*
Begeleiding: Riƫt Aarsse
Videochat-programma: Zoom (lees de instructies voor Zoom)

Aanmelden
Er zijn twee mogelijkheden:

  • Geef je op per avond: dit kan door een mailtje te sturen naar info@brightdharma.nl. Graag uiterlijk 1 uur voor aanvang van de avond aanmelden.
  • Geef je op voor een onbepaalde periode: dit kan door je aan te melden via het aanmeldformulier. (Indien je voor deze optie kiest dan graag afmelden op de avonden dat je niet kunt via info@brightdharma.nl.)

LEES MEER   AANMELDEN

* Instructies over hoe je dana kunt geven aan de begeleider worden per e-mail naar de deelnemers opgestuurd voor, tijdens of na de meditatie-activiteit. Meer informatie over dana (vrijgevigheid) vind je hier).

Gegevens

Datum:
27 maart 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

via Zoom

Organisator

Bright Dharma